![Pæretærte med karamelskum](https://imgix.isabellas.dk/2023-10-09/paeretaerte_med_karamelskum1.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.38&fp-y=1)
Pizza Gino
![](https://imgix.isabellas.dk/media/websites/isabellas-dot-dk/website/mad/hovedret/pizza/pizzaer/pizzagino-a.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
Den hvide chokolade får en fantastisk og sprød smag i ovnen, som passer perfekt til de friske bær på denne dessertpizza.
Overrask dine gæster med en utraditionel dessert.
1 stor dessertpizza/4 portioner
• ¼ portion pizzadej (se opskrifter nederst)
• 125 g ricotta
• 100 g blandede bær (jordbær, hindbær, blåbær og ribs)
• 50 g god hvid chokolade
• 1 spsk rørsukker
• Flormelis og frisk basilikum til pynt
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Varm ovnen til 250°. Lav pizzadej efter grundopskriften.
Rul dejen tyndt ud, og bred et lag ricottaost på. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem sammen med de øvrige bær på din dessertpizza. Hak chokoladen, og drys den samt rørsukker over bærrene.
Bag din dessertpizza midt i ovnen i 5-10 minutter. Sigt flormelis over, og pynt med frisk basilikum.
Få flere opskrifter på pizzaer her:
De salte
Pizza al Pizza al funghi
Pizza Caprese
Pizza bianca
De søde
Pizzadej -
grundopskrift
Mascarpone-
pizza med
ferskner
Figenpizza med
chokolade