Pizza prosciutto e fichi

16 minipizzaer:

• 1 portion pizzadej efter eget valg
• 1 portion tomatsauce
• 375 g mozzarella
• 5 friske figner
• 1 mild rød chili
• 150 g prosciutto
• 1 potte frisk timian
• Friskkværnet sort peber
• Flagesalt
• Olivenolie

Varm ovnen til 250°. Lav pizzadej og tomatsauce efter grundopskriften. Skær mozzarellaost, figner og chili i skiver. Del dejen i 16 stykker, og rul dem ud til runde minipizzaer. Læg dem på en plade med bagepapir, og bred et tyndt lag tomatsauce på. Læg de øvrige ingredienser samt krydderier på pizzaerne. Bag dem gyldne i midten af ovnen i 5-10 minutter. Tag pizzaerne ud, og dryp olivenolie over.

Se også: Nem og god grundopskrift på pizzadej

De salte

 
  Pizza congli
asparagi e
formaggio
di capra
Pizza al funghi
 
Pizzadej -
grundopskrift

 
Pizza bianca

 

De søde
 


Figenpizza med
chokolade

Mascarpone-
pizza med
ferskner

Pizza Gino