Aftensmad

Pizza alla caprese

4 store pizzaer • 1 portion pizzadej efter eget valg• 1 portion tomatsauce• 375 g mozzarella• 6 tomater • 4 fed hvidløg• 1 potte frisk basilikum•
af Bogen "One More Slice", Leila Lindholm, Gyldendal 18.01.2013

4 store pizzaer

• 1 portion pizzadej efter eget valg
• 1 portion tomatsauce
• 375 g mozzarella
• 6 tomater
• 4 fed hvidløg
• 1 potte frisk basilikum
• Olivenolie
• Friskkværnet sort peber

Varm ovnen til 250°. Lav pizzadej og tomatsauce efter grundopskriften. Rul dejen tyndt ud og bred et tyndt lag tomatsauce på. Skær mozzarella, tomater og hvidløg tyndt. Fordel det på pizzaerne sammen med hele basilikumblade. Bag midt i ovnen i 5-10 minutter. Tag pizzaen ud, dryp med olivenolie, og kværn peber over.

Se også: Nem og god grundopskrift på pizzadej

De salte

Pizza al
prosciutto e fichi
Pizza al funghi
Pizza con gli
asparagi e
formaggio
Pizza bianca

De søde


Figenpizza med
chokolade

Mascarpone-
pizza med
ferskner

Pizza Gino