Aftensmad

Pizza al funghi

4 store pizzaer• 1 portion pizzadej efter eget valg• 1 portion tomatsauce• 3 store karljohansvampe• 25 g smør• Flagesalt• Friskkværnet sort peber• 375
af Bogen "One More Slice", Leila Lindholm, Gyldendal 18.01.2013

4 store pizzaer

• 1 portion pizzadej efter eget valg
• 1 portion tomatsauce
• 3 store karljohansvampe
• 25 g smør
• Flagesalt
• Friskkværnet sort peber
• 375 g mozzarella
• 4 fed hvidløg
• 1 potte bredbladet persille
• 4 kviste frisk rosmarin
• Olivenolie Varm ovnen til 250°.

Lav pizzadej og tomatsauce. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i smør, og krydr med salt og peber. Skær mozzarellaen i skiver, hvidløgene i tynde skiver, og hak persille og rosmarin fint. Rul dejen tyndt ud, og bred et tyndt lag tomatsauce på. Fordel de smørstegte svampe, hvidløg og mozzarellaost på pizzaerne. Krydr med persille og rosmarin. Bag pizzaerne midt i ovnen i 5-10 minutter. Tag pizzaerne ud, dryp olivenolie over, og krydr med salt.

Se også: Nem og god grundopskrift på pizzadej