Kager

Sarah Bernhardt med hvid chokolade og passionsfrugt

Vi har taget de klassiske Sarah Bernhardt-kager under kærlig behandling, og resultatet er disse feminine godter, der tager sig godt ud på bordet til forårets fester og sammenkomster.
af Maja Ambech Vase 19.05.2015 Foto: Columbus Leth.

Har du et bankende hjerte for de klassiske Sarah Bernhardt-kager? Så prøv vores forårsversion i hvide chokoladeklæder med masser af passionsfrugt!

Læs også: 15 kager til picnic

Sarah Bernhardt med hvid chokolade og passionsfrugt

(8 små kager)

Det skal du bruge til Sarah Bernhardt:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bunde:

  • 100 g marcipan
  • 30 g flormelis
  • 10 g æggehvide

Chokoladefyld:

  • 100 g hvid chokolade
  • 1¼ dl piskefløde
  • 2 passionsfrugter

Pynt:

  • 200 g hvid chokolade
  • 1 tsk. frysetørret passionsfrugt (special- og webbutikker)
  • 1 tsk. rålakridspulver
  • Spiselige forårsblomster, fx violer

FÅ FLERE FINE DESSERTOPSKRIFTER MED ISABELLAS!

Sådan laver du Sarah Bernhardt:

  1. Bunde: Ælt marcipan, flormelis og æggehvider sammen. Form massen til 8 små kugler, og tryk dem flade på et stykke bagepapir. Bag dem ved 200° i 8-10 minutter, til de får en gylden overflade. Lad bundene køle helt af.
  2. Chokoladefyld: Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Bring fløden i kog, og hæld den over chokoladen. Rør rundt, indtil chokoladen er opløst. Pres saften af passionsfrugterne, og tilsæt den. Sæt massen i køleskabet et par timer. Pisk massen forsigtigt op. Kom den i en sprøjtepose med rund tylle, og sprøjt en top på hver bund. Sæt kagerne i køleskabet, mens du gør klar til pyntning.
  3. Pynt: Smelt chokoladen over vandbad, og betræk kagerne. Stil dem 1 ad gangen på en gaffel, og øs chokolade ud over med stor ske. Pynt med frysetørret passionsfrugt, lakridspulver og blomsterhoveder, og servér.

Læs også: Kanelstang med creme