Solbærkage med rugbrød og kakao

Den 20. og 27. september 2015 holder ISABELLAS et kæmpe event under titlen "Forkæl dig selv", hvor vi blandt andet byder på lækker gourmet-middag. Du kan blandt andet smage denne skønne kage, som du kan lære at lave her, og du kan læse meget mere om det eksklusive event herunder: 

Solbærkage med rugbrød og kakao 

Ca. 12 personer              

Brødbunde:

  • 5 æg
  • 200 g. sukker
  • 2 spsk. kakao
  • 5 spsk. maizena
  • 3 tsk. bagepulver
  • 125 g. ymerdrys eller et daggammelt rugbrød

Sådan laver du brødbundene:

  1. Æg og sukker piskes hvidt og luftigt.
  2. Kakao, maizena og bagepulver sigtes ned i massen og det vendes forsigtigt sammen med ymerdrysset/fint revet rugbrød.
  3. Massen hældes ned i en smurt springform eller bradepande og bages ved 180 grader i 35-45 min.

Solbærcreme:

  • 200 g. solbær pure (Blendet solbær)
  • 25 g. honning
  • 25 g. glukose
  • 120 g. fløde – let pisket
  • 130 g. fløde
  • 230 g. mælkechokolade

Sådan laver du solbærcremen

  1. Smelt chokoladen over vandbad.
  2. Varm de 130 g fløde sammen med honning og glukose og tilføj solbær pure.
  3. Hæld den varme væske ned i den smeltede chokolade, samtidig med der piskes i chokoladen. (Kan med fordel bruges en stavblender)
  4. Når massen er omkring de 40 grader, vendes det let pisket fløde i massen.
  5. Solbærcremen hældes på brødbunden og stilles på køl i minimum 4 timer, inden servering.

Ønskes en anden anretning, kan cremen piskes stiv, dagen efter og sprøjtes op.

Her kan du se den øvrige menu og resten af programmet til "Forkæl dig selv"!

Menu - Hindsgavl Slot (20. september 2015 kl. 10-17)

  • Kuller i sprød pakke med løgmarmelade med krondild og citron
  • Mini ”tartelet” med stuvning af karl johan svampe og timian
  • Mini hotter med dyrekølle, trøffelmayo, sprøde løg og dehydreret solbær
  • Syltede skorzonerrødder fra haven med Melfar skinke
  • Wrap med stegt kylling, saltede agurk, søde rabarber og persille creme
  • Gede friskost iscreme med frisk brombær, rødbede sirup og rugbrøds crumbel
  • Citron macaroon

Menu - Marienlyst Strand og Badehotel (27. september 2015 kl. 10-17)

  • Rødspætte, cremet pickles og grillet citron
  • Rødsalat, mørkebær og saltost
  • Velfærdskylling, svampe mayo og surt
  • Juice med æbler, havtorn, gulerod og et touch af ingefær
  • Sunde snacks med tranebær
  • Solbærkage

Du kan også...

  • Møde Masterchef-dommeren fra TV3 Thomas Castberg. Lure ham teknikkerne af, og høre ham fortælle om, hvordan du opbevarer og tilbereder god mad med masser af velsmag trin for trin.
  • Møde slotskonditor på Kokkedal Slot Torben Bang, der giver dig masser af fif og inspiration og fortæller om principperne bag god bage- og dessertkunst. Der er naturligvis smagsprøver på de søde sager.
  • Lære meget mere om eksklusive vine, portvine og champagne.
  • Møde den inspirerende indretningsekspert Nanett Nielsson, der er enestående god til at mikse og matche farver og mønstre og stadig bevare den skandinaviske enkelthed. 

KØB DIN BILLET TIL EVENTET HER!

Alt dette får du:

  • Inspirerende foredrag med fokus på indretning, mad og rejser
  • Morgenmad
  • Frokost og søde lækkerier
  • Smagsprøver
  • Lækre præmier
  • Goodiebag

Datoer for arrangementet:

  • Hindsgavl Slot, Middelfart
    Søndag den 20. september 2015 kl. 10-17
  • Marienlyst, Strand- og badehotel Nordsjælland
    Søndag den 27. september 2015 kl. 10-17

SÆRPRIS FOR MIT ISABELLAS-MEDLEMMER: 645 kr. inkl. goodiebag. 

Køb din billet med medlemsrabat her!

Er du ikke medlem af Mit ISABELLAS, kan du blive det gratis HER, og kan kort herefter logge ind til medlemsbestillingen.