Påsketid er lig med fine påskeæg, og i år er naturligvis ingen undtagelse. Heldigvis er disse chokoladecremede påskeæg supernemme at lave og er ren smagsløgforkælelse.
Flere påskeæg: Påskeæg med nougat og hvid chokolade
Chokoladepåskeæg med orange
18 stk
Det skal du bruge
- 250 g marcipan
- 50 g syltet appelsinskal
- 100 g mørk chokolade
Til pynt
- 1 spsk. syltet appelsinskal
- 1 spsk. kandiserede violer (kan udelades)
Se også: Påskedessert - 5 søde påskefristelser
Sådan laver du chokoladepåskeæg med orange:
- Riv marcipanen, hak appelsinskallen fint og bland det til en ensartet masse.
-
Form marcipanen til æg og læg dem på en plade med bagepapir. Stil dem på køl.
-
Hak chokoladen. Smelt halvdelen over vandbad og rør resten af chokoladen i.
-
Overtræk marcipanlggene med chokolade.
-
Pynt med hakket appelsinskal og kandiserede violer.