Konfekt
Konfekt
Påskeæg med chokolade og orange
Påsken står for døren, og her får du opskriften på søde påskeæg, som vil smelte ethvert chokoladehjerte. De får et lækkert strejf af appelsin, der gør dem ekstra lækre!
af Katrine Bendixen.
9.04.2019
Foto: Carina Krüger.
Påsketid er lig med fine påskeæg, og i år er naturligvis ingen undtagelse. Heldigvis er disse chokoladecremede påskeæg supernemme at lave og er ren smagsløgforkælelse.
Flere påskeæg: Påskeæg med nougat og hvid chokolade
Chokoladepåskeæg med orange
18 stk
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det skal du bruge
- 250 g marcipan
- 50 g syltet appelsinskal
- 100 g mørk chokolade
Til pynt
- 1 spsk. syltet appelsinskal
- 1 spsk. kandiserede violer (kan udelades)
Se også: Påskedessert - 5 søde påskefristelser
Sådan laver du chokoladepåskeæg med orange:
- Riv marcipanen, hak appelsinskallen fint og bland det til en ensartet masse.
- Form marcipanen til æg og læg dem på en plade med bagepapir. Stil dem på køl.
- Hak chokoladen. Smelt halvdelen over vandbad og rør resten af chokoladen i.
- Overtræk marcipanlggene med chokolade.
- Pynt med hakket appelsinskal og kandiserede violer.