Menuer

Lunt & krydret efterår

Menuen med søtungefilet, perlehøne og valnøddekage varmer på en kold efterårsdag med cremede og krydrede noter, nødder og appelsin.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft / Regi: Rosendahl 19.11.2009

Gæstemenu med søtungefilet, perlehøne og valnøddekage varmer på en kold efterårsdag med cremede og krydrede noter, nødder og appelsin.

Arbejdsplan

Dagen før:
• Bag valnøddekager
• Mariner kød

Tre timer før:
• Kog basen til suppen

Kort før og under middagen:
• Kog suppen færdig
• Steg fisk
• Kog 'perleotto'
• Steg kød
• Pynt dessert

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.




Smørstegt søtungefilet
i sauce med jomfruhummerhaler


Marineret perlehønebryst med risotto af perlespelt


Valnøddekage med nougatcreme












VINFORSLAG