Grønt

Auberginesalat

Lån opskrifterne til sommerfesten fra FAMO-restauranterne som drives af Fabbio Mazzon og Morten Kaltoft.
af Henrik Kerrn-Jespersen / Foto: Jacob Termansen 22.08.2009

(4 personer)
1 aubergine, skåret i tynde skiver på langs (ca. ½ cm)
1 knsp friskpresset hvidløg
jomfruolivenolie
balsamico
1 lille bdt. bladselleri (bladene)
salt og peber
evt. friskhøvlet parmesan

Få opskrifterne på 10 nemme og autentiske pastaretter

Drys aubergineskiverne med salt på begge sider og lad dem trække i 30 min. Grill dem på begge sider et kort øjeblik på en grillpande eller på en grill (de må ikke være rå).
Vend skiverne på et fad med lidt balsamico, friskpresset hvidløg, salt og peber. Hak bladselleribladene groft og vend dem i aubergineskiverne. Andre blade el. salater kan også bruges.
Drys evt. auberginesalaten med parmesanflager.