Grønt

Idéer og opskrifter til en lækker madpakke

Er du ved at være godt træt af kedelige rugbrødsmadder i din madpakke? Her får du idéer og lækre opskrifter til den moderne madpakke.
af Line Hvid, Foto: Colourbox 18.09.2014

Frokost er et vigtigt måltid på dagen, og det er godt at glæde sig til, når man er på arbejde. Men ikke hvis man bare har en kedelig madpakke med leverpostejmadder med. Forny din madpakke med vores 5 idéer og lækre opskrifter i galleriet nedenfor.

1. Lækker indpakning til din madpakke

Investér i en flot madkasse med flere ruminddelinger, så maden bliver adskilt.

Flere retter til din madpakke: Sund avocado-burger

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Rester fra dagen før

Når du laver aftensmad, så sørg for at lave lidt ekstra. Pasta, bulgur og quinoa er også godt til at blande med grøntsager til en lækker salat.

3. Dressing og toppings ved siden af

Har salat med i madpakken, så lav små bøtter med dressing og f.eks. pinjekerner ved siden af. Så ligger det ikke og svømmer rundt sammen, og det bliver bare lidt flottere at hælde dressing og drys på, lige når du skal spise salaten. Har du rugbrød med, så tag også f.eks. mayonnaise og drys med i bøtter ved siden af.

4. Lav din egen madpakkeordning

Hvis I ikke har kantine på dit arbejde, hvorfor så ikke slå jer sammen i en gruppe på 4-5 personer og lav jeres egen madpakkeordning? Så er det måske kun én dag om ugen, du skal lave madpakke. Der kan også gå helt sport i at lave den lækreste madpakke.

5. Husk altid en lille dessert

Glem ikke at forkæle dig selv lidt hver dag. Tag et lille stykke mørk chokolade med i madpakken eller fyld lidt blandet tørret frugt i en bøtte.

Se også: Romkugler uden sukker - få opskriften