Grønt
Grønt
Melanzane marinate - Marinerede auberginer
En af Eva Ravnbøls opskrifter på antipasti
af Dorthe Plechinger / Foto: Locator/Anatoly Gendin, Dorthe Plechinger m.fl.
3.04.2009
(4 personer)
2 store auberginer
2 fed hvidløg
1 bdt. bredbladet persille
salt
olivenolie
Skær auberginerne i tynde skiver (ca. 1 cm's tykkelse) og steg dem på en meget varm, tør slip let-pande, til de er møre og ser grillede ud. Læg dem til side på en tallerken eller et fad. Hak hvidløg og persille fint med en stor skarp kniv. Strø urter og salt ud over aubergineskiverne og hæld rigelige mængder olivenolie på. Dæk fadet til og lad auberginerne trække i mindst tre-fire timer eller gerne længere ved stuetemperatur.
Læs om MARCHE - DRØMMEN OM DET USPOLEREDE ITALIEN
Læs om VINE OG GODE OPLEVELSER I MIDT-ITALIEN