Tilbehør
Tilbehør
Grillede squash i timianolie
Squash er en af vores grønne favoritter, og takket være den milde nøddeagtige smag, kan den tilberedes og serveres på tusind forskellige måder. Få opskriften på grillede squash i timianolie her!
af Marie Melchior
26.10.2015
Foto: Jakob Helbig
Squash er umodne frugter fra græskarfamilien og smager mildt og sødligt med en ganske diskret nøddesmag. De er sunde og nærende med et højt indhold af både A-, B- og C-vitamin, og så er de super anvendelige i både rå og tilberedt form.
Denne gang har vi grillet de grønne sager og forvandlet dem til det lækreste tilbehør i form af grillede squash i timianolie. Få opskriften her!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Lyst til mere tilbehør? Prøv vores tomatchutney!
Grillede squash i timianolie
Ca. 2 glas
Det skal du bruge til grillede squash:
- 1-2 squash
- 1 fed hvidløg
- Frisk timian
- Ca. 1 tsk. havsalt
- ½ l vindruekerneolie
FÅ FLERE OPSKRIFTER PÅ TILBEHØR MED ISABELLAS!
Sådan laver du grillede squash:
- Skær squashene i kvarter og herefter i mindre stykker. Grill dem – evt. bare på en grillpande eller i ovnen − og lad dem afkøle.
- Læg de grillede squash i rene skoldede glas. Pil hvidløgsfeddet, og skær det i skiver. Kom dem ned til squashene sammen med timian og salt. Hæld olie på, så det dækker, og luk glassene til.
- Opbevar dem køligt, og lad dem trække nogle dage, inden du spiser af dem. Spis dem til brød som forret, eller i salter eller tilbehør til fisk og kød.
Prøv noget nyt: Servér roasted potatoes som briterne!