Kager
Kager
Cheesecake med chokolade
Minicheesecake er og bliver perfekt til kaffebordet, desserten og forkælelsen. Den her cheesecake er med chokolade og nok en af vores favoritter! Opskriften kommer her:
af Camilla Zarah La wes
31.07.2013
Foto: Wichmann+Bendtsen Photography.
Haps! Der findes vist ikke noget mere lækkert end cheesecake. Eller chokolade. Så hvad er i virkeligheden bedre end cheesecake med chokolade? Vi ved det ikke! Disse mini-cheesecakes er utroligt lækre, og med portionsanretninger kan det også være, man formår at holde lidt igen...
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Prøv også: Skift chokolade ud med solbær i denne lækre cheesecake
Det skal du bruge til din cheesecake med chokolade:
- 1 portion grundopskrift - få opskriften her
- 300 g lys chokolade
Pynt:
- 40 g lys eller mørk chokolade, revet i grove flager
Se også: Cheesecake med kiwi
Sådan gør du:
- Tilbered kiksebundene efter grundopskriften.
- Smelt den lyse chokolade i vandbad eller i mikrobølgeovnen.
- Kom ½ cm tykt lag chokolade over bundene.
- Tilbered ostefyldet efter grundopskriften, men vend resten af chokoladen i, lige før husblassen kommer i.
- Stil kagerne pa køl i minimum 4 timer.
- Tag dem ud, og pynt dem med flager af chokolade.
Læs også: Genbrug dine klementinkasser