Cheesecake med chokolade

Cheesecake med chokolade

I forlængelse af cupcakebølgen er den nye trend cheesecake i miniformat. De kræver lidt tid, men er nemme at tilberede og smager himmelsk. Få opskriften på cheesecake med chokolade her.

Onsdag d. 31. juli 2013 - af Camilla Zarah La wes, Foto: Wichmann+Bendtsen Photography.

Haps! Der findes vist ikke noget mere lækkert end cheesecake. Eller chokolade. Så hvad er i virkeligheden bedre end cheesecake med chokolade? Vi ved det ikke! Disse mini-cheesecakes er utroligt lækre, og med portionsanretninger kan det også være, man formår at holde lidt igen...

Prøv også: Skift chokolade ud med solbær i denne lækre cheesecake

Det skal du bruge til din cheesecake med chokolade:

Pynt:

  • 40 g lys eller mørk chokolade, revet i grove flager

Se også: Cheesecake med kiwi

Sådan gør du:

  1. Tilbered kiksebundene efter grundopskriften.
  2. Smelt den lyse chokolade i vandbad eller i mikrobølgeovnen.
  3. Kom ½ cm tykt lag chokolade over bundene.
  4. Tilbered ostefyldet efter grundopskriften, men vend resten af chokoladen i, lige før husblassen kommer i.
  5. Stil kagerne pa køl i minimum 4 timer.
  6. Tag dem ud, og pynt dem med flager af chokolade.

Læs også: Genbrug dine klementinkasser

Læs også: