Hindbærmuffins med hvid chokolade

Prøv denne søde variant af muffins med friske hindbær og hvid chokolade. Tag dem med på farten eller servér dem som del af et veldækket kagebord derhjemme.

Mandag, 12. januar 2015 - 10:14 - Foto og opskrift af Inge Skovdal.

Alle elsker muffins! Men er du ved at køre træt i den klassiske udgave med chokolade, så prøv disse svampede hindbærmuffins, som kan bikses sammen på mindre end 10 minutter.

Hindbærmuffins med hvid chokolade

(10 stk.)

Prøv også opskriften:  Lækre æblemuffins

Det skal du bruge til hindbærmuffins:

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g rørsukker
  • 175 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • 50 g hvid chokolade
  • 20 friske hindbær

Sådan laver du hindbærmuffins:

Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk æg og rørsukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Fyld 10 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og kom 2 hindbær i hver. Bag dine muffins i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad med andre kager eller roser.

Har du en portion hindbær tilovers? Se, hvad du kan bruge dem til her.

 

 

Læs også:

Blåbærmuffins med hvid chokolade
Blondies med hindbær