Durumsflute med røget laks, timian og spiselige blomster

Lad dig inspirere af naturen og pynt forretten med spiselige blomster

Tirsdag d. 23. juli 2013 - af Pia Buusmann, Foto: Jes Buusmann

Opskriften er til 4 personer

1 durumflute • 250 g friske ærter uden bælg • Lidt salt • 300 g varmrøget laks • 1 citron • Blomster fra hjulkrone og timian

Tænd ovnen på 200°. Skær flutet i pæne skiver, og læg dem på en bageplade. Bag brødene, til de er gyldne og sprøde på toppen, ca. 8 minutter. Tag brødene ud. Kom ærterne i en skål, tilsæt lidt salt, og mos ærterne med en gaffel, så du får en grov puré. Fordel ærtepureen på brødskiverne, pluk laksen i mindre stykker, og læg dem på ærtepureen. Læg brødene på et fad. Skær citronen i skiver, halver dem, og læg dem på brødene. Pynt til sidst med hjulkrone og timianblomster.

Se flere lækre opskrifter med spiselige blomster her

Prøv også: Røget laks med fennikelsalat