Forretter

Grillede asparges med rejer og spirer

De fleste danskere holder af at grille og gør det gerne allerede fra maj. Derfor har vi kreeret en enkel og nem forret af sæsonens bedste råvarer lige til at tilberede på grillen!
af Marie Melchior 19.05.2015 Foto: Jakob Helbig

Mangler du inspiration til den forestående gæstemenu, eller vil du bare gerne kræse ekstra for familien? Så udnyt det gode sommervejr, og tilbered maden under åben himmel. Her får du en nem og enkel forret, der kan tilberedes samtidig med oksestegen og grillpølserne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kyllingebryst med aspargessalat

Grillede asparges med rejer og spirer

(6 personer)

Det skal du bruge til asparges med rejer:

  • 2 bundter grønne asparges
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk. sød chilisauce
  • 2 tsk. citronpeber (fx fra Urtekram)
  • ½ citron
  • 300 g rejer
  • 1 bakke blandede spirer
  • Evt. landbrød

FÅ FLERE OPSKRIFTER TIL GRILLEN MED ISABELLAS!

Sådan laver du asparges med rejer:

  1. Bræk enderne af aspargeserne, og kassér dem. Pensl aspargeserne med olivenolie, og krydr med salt og peber. Grill aspargeserne på en hed grill i nogle minutter på hver side.
  2. Rør mayonnaise sammen med sød chilisauce, citronpeber og citronsaft.
  3. Anret de grillede asparges med rejerne ovenpå. Dryp dressingen over, og pynt med spirerne.
  4. Server evt. ristet landbrød til. Har du tortillas til overs, kan du også servere dem til.

Læs også: 15 kager til picnic