Lammefrikadeller med mynte

Lammefrikadeller med mynte

Prøv en anderledes version af de klassiske frikadeller. Lammefrikadeller med mynte er rigtig gode til både frokostbordet og aftensmaden.

Tirsdag, 10. maj 2016 - 13:49 - af Inge Skovdal / Foto: Skovdal.dk
Skal du have gæster til frokost, så lav de her lækre små frikadeller, som passer godt på ethvert frokostbord. Server dem sammen med godt, groft rugbrød. De kan selvfølgelig også sagtens spises til aftensmad med tzatziki og en god salat til.

Lammefrikadeller med mynte

4-6 personer
  • 500 g hakket lammekød
  • 1 tsk. salt
  • 2 skiver lyst brød
  • ½ dl mælk
  • 1 æg
  • 4 spsk. hakket mynte
  • 2 spsk. finthakket løg
  • 1 tsk. presset hvidløg
  • Peber
  • Lidt olie

Prøv også: Frikadeller med kartofler og broccolisalat

Sådan laver du lammefrikadeller

  1. Rør det hakkede lammekød med salt. Fjern skorpen fra brødet, smuldr det, og læg det i en skål med mælk.
  2. Rør en fars af kød, brød, æg, mynte, løg og hvidløg. Krydr med friskkværnet peber. Form ca. 18 små frikadeller med 2 teskeer, læg dem på bagepapir, og dryp dem med lidt olie.
  3. Steg frikadellerne i ovnen ved 220° i ca. 15 minutter.

Prøv også: Asiatiske kyllingefrikadeller

Læs mere om:

Læs også: