Lækker grillet sommermenu

Dæk terrassen op med lanterner og vattæpper og byd dine gæster på grillmiddag under åben himmel. Vi har tilberedt tre retter, som kun kræver en minimal arbejdsindsats.

Onsdag d. 3. juni 2009 - af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft

Alle opskrifter er til seks personer.

Menu:

Aperitif med pink grape drik og sojamandler
Velkomstdrink og snack
Pink grape med vodka og lime sojamandler

Jomfruhummer med persillepesto
Forret
Jomfruhummer med persillepesto

Lammefilet i rosmarinmarinade
Hovedret

Lammefilet i rosmarinmarinade med bagte kartofler og grøntsagspakker

Ferskner med honning-fromagefrais og hindbær
Dessert

Grillede ferskner med honningfromagefrais og hindbær

PRAKTISK TIDSPLAN

  • Tænd grillen, imens I nyder drinken
  • Når grillen er hed, kan du lægge kartoffelpakkerne på ude i kanten, da de skal have længst tid
  • Herefter griller du forretten
  • Mens den spises, rykker du kartoffelpakkerne ud midt på grillen sammen med grøntsagspakkerne
  • Når kødet skal grilles, rykker du pakkerne ud til siderne igen
  • Vent med at grille desserten, til hovedretten er spist