Luksusmiddag på sparebudget

Menu

Mousserende appelsindrik
Velkomstdrink
Mousserende appelsindrik

Pastinak-gulerodssuppe
Forret
Pastinak-gulerods-suppe med rodfrugtchips og kommenbrød

Kyllingeruller med fyld
Hovedret
Kyllingeruller med grov kartoffelmos, sauterede rodfrugter og sauce verte

Bondepige med slør
Dessert
Bondepige med slør

Vinmenu

Forret
Lindemans Bin 65, Chardonnay 2007, South East Australia. Pris: 42 kr. i Netto.
Æblecidereddike og muskatnød går godt i spænd med fadsmag og strejf af æbler. Vinen har også en vis sødme, der matcher pastinak og gulerod. Serveres køleskabskold.

Hovedret
Alasia, Barbera d'Asti Superiore 2004. Pris: 69 kr. (Vinens Verden oplyser nærmeste forhandler på tlf. 38 86 37 47).
Hvidvin går bedst til sauce verte, men mange foretrækker rødvin til kylling. Norditalienske barbera har en syre og urtekrydring, der klarer både saucen og de soltørrede tomater.

Dessert
Muscat de Saint Jean de Minervois, Vin Doux Naturel. Pris: 35 kr. (halv flaske) i Netto. Dessertvinen er lavet udelukkende af sent høstede muskatdruer. Hvinende sød, men perfekt til æbler, pærer og den mørke chokolade - serveres iskold.