Mortensaften

Mortensaften med et twist

Skal du lave en anderledes and til mortensaften? Så får du her 10 opskrifter på anderledes and, som er perfekt til mortensaften. Her finder du blandt andet inspiration til lasagne med and, asiatisk and og en tærte med and.
Af Eilen Anthoniussen / Foto: Jes Buusmann og AOP 7.11.2014
Hold mortensaften

Mortensaften

Trænger du til inspiration til din and, som skal på bordet mortensaften? Så er der hjælp at hente her. Vi har nemlig samlet 10 forskellige opskrifter på and, som kan være til inspiration til anderledes og lækker and på mortensaften.

Læs også: 6 opskrifter med vildt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På mortensaften skal man enten have and eller flæskesteg. Det er lækkert og traditionelt, men der er altid plads til at eksperimentere. Og det er netop det eksperimenterende, der er fællesnævneren for opskrifterne, du finder i vores galleri. Her har kokkene turdet at lege med den traditionelle tilberedning af and, og du finder derfor alt fra asiatisk inspireret and til gourmetburger og en tærte med and.

Læs også: Andesteg på den bedste måde!

En god og traditionel and er altid god. Er du ikke så vild med at lege alt for meget traditionerne, kan du i stedet overveje noget anderledes tilbehør. Prøv og fyld din and med appelsiner og rosmarin i stedet for æbler og svesker, eller du kan lave en salat i stedet for brune kartofler? En dressing i stedet for sovs? Slip fantasien løs og skab din helt egen festmiddag til mortensaften.

Læs også: Cremet After Eight-drik med marshmallows!

Prøv også disse opskrifter på and