Desserter og kager

Biscotti med anis

De små, sprøde biscotti er perfekte til en god kop kaffe, ligesom italierne gør det. Biscotti er små italienske mandelkager, men i denne version har de fået et skud anis, der giver en perfekt lakridssmag.
af Mai Knauer, Camilla Sarah Lawes og Carsten Kyster Foto: Anders Shønnemann Colombus Leth 1.11.2012

Biscotti betyder bagt to gange, og det er netop, hvad man gør med disse småkager. Først bager med dem som brød, så skærer man dem ud til biscotti og bager færdig.

Disse biscotti med anis er en dejlig juleudgave af den velkendte italienske småkage. Lad biscotti med anis være det fornyende indslag, når du servere julesmåkager til eftermiddagskaffen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også: Verdens bedste cookies med chokolade

Biscotti med anis

Ca. 38 biscotti

Det skal du bruge
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
250 g sukker
3 æg
Korn fra en vaniljestang
125 g mandler med skal
1 nip stødt anis

SE OGSÅ: What's Baking?

Sådan gør du
Ælt alle ingredienserne sammen med hænderne til en ensartet dej. Form på et melstrøet bord dejen til to flade brød, ca. 20 cm lange.

Bag brødene på en bageplade beklædt med bagepapir ved 175° i 15 min. Tag brødene ud, og lad dem afkøle lidt, inden de skæres ud i 1 cm tykke, skrå skiver som biscotti.

Chokoladetrøffel med havsalt

Placer dine biscotti med skærefladen opad på bagepladen, og bag dem yderligere i 10 min., til de er gyldne. Afkøl de færdigbagte biscotti på bagerist, og opbevar dem i en tætsluttende dåse.

Server dine hjemmebagte biscotti med anis til nybrygget kaffe eller dejlig lun gløgg.

Se flere opskrifter på lækker fransk julebag:

Kardemomme-Madeleines
Biscotti med anis
Brunkager med orangelikør
Pebernødder bagt med peber og anis
Vanillehjerter med lavendelsukker