Klassisk tiramisu

Antal: 
6 pers.
Det skal du bruge: 
Tiramisu
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
1½ dl marsala (italiensk hedvin)
500 g mascarpone (italiensk friskost)
200 g ladyfingers
2½ dl ekstra stærk kaffe
Drys
Kakao

Tiramisu er en af de der desserter, man aldrig kan gå galt i byen med. En klassisk tiramisu med ladyfingers, kaffe og mascarpone er simpelthen en helt fantastisk dessert.

Den klassiske tiramisu er den perfekte afslutning på en lækker middag i godt selskab. Måske holder I italiensk aften? Så er en klassisk tiramisu helt uundværlig.

Selvom intet kan slå den klassiske tiramisu, er der vel ikke noget i vejen for at prøve noget nyt. Her får du opskriften på en dejligt sommerlig tiramisu med hindbær.

Sådan laver du klassisk tiramisu:

  1. Pisk æggeblommer og sukker sammen, og tilsæt marsala. Vend mascarponen i.
  2. Læg ladyfingers i et fad, og hæld kaffen over. Fordel mascarponecremen over kiksene.
  3. Stil din tiramisu i køleskabet mindst 3 timer.
  4. Drys den færdige tiramisu med kakaopulver inden servering.

Er du frisk på at prøve noget nyt? Her får du en skøn opskrift på en lækkert syrlig tiramisu med citron