Klassisk tiramisu

Tiramisu er en af de der desserter, man aldrig kan gå galt i byen med. En klassisk tiramisu med ladyfingers, kaffe og mascarpone er simpelthen en helt fantastisk dessert.

Den klassiske tiramisu er den perfekte afslutning på en lækker middag i godt selskab. Måske holder I italiensk aften? Så er en klassisk tiramisu helt uundværlig.

Klassisk tiramisu

6 pers.

Det skal du bruge
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
1½ dl marsala (italiensk hedvin)
500 g mascarpone (italiensk friskost)
200 g ladyfingers
2½ dl ekstra stærk kaffe

Drys
Kakao

Selvom intet kan slå den klassiske tiramisu, er der vel ikke noget i vejen for at prøve noget nyt. Her får du opskriften på en dejligt sommerlig tiramisu med hindbær

Sådan laver du klassisk tiramisu:

Pisk æggeblommer og sukker sammen, og tilsæt marsala. Vend mascarponen i.

Læg ladyfingers i et fad, og hæld kaffen over. Fordel mascarponecremen over kiksene.

Stil din tiramisu i køleskabet mindst 3 timer.

Drys den færdige tiramisu med kakaopulver inden servering.

Er du frisk på at prøve noget nyt? Her får du en skøn opskrift på en lækkert syrlig tiramisu med citron