Hos Konnerup & Co. på Sydfyn udvikler chokolatier Henrik Konnerup chokolade fra bunden med både eksotiske og lokale råvarer. De udsøgte bidder bliver overtrukket med hans egen specialfremstillede Valhrona-chokolade direkte fra den franske fabrik. Du kan selv forsøge dig som chokolatier med disse opskrifter som Henrik Konnerup står bag.
I opskrifterne har chocolatier Henrik Konnerup brugt sin egen specialfremstillede Valhrona-chokolade, den såkaldte Konnerup 66 pct. Køb den som råvare i onlinebutikken www.konnerup-co.dk. Du kan selvfølgelig også bruge andre mørke chokolader af god kvalitet.
Læs interviewet med chokolatier Henrik Konnerup her.
Opskrift på trøffel med kirsebærsnaps
100 g fløde
25 g glukose
160 g mørk chokolade
25 g kirsebærsnaps evt. fra Aqua Vita
40 g tempereret smør
15 stk. trøffelkugler (evt. fra Konnerup)
100 g mørk chokolade til overtræk
Sådan gør du:
- Kog fløde sammen med glukose.
- Tilsæt chokolade og kirsebærsnaps.
- Vend smørret i ved 35-40°.
- Ganachen placeres i trøffelkuglerne.
- Lad kuglerne sætte sig og dyp dem i den tempererede chokolade.
- Lad dem køle af på bagepapir.
Prøv de andre chokolade-opskrifter fra Konnerup & Co:
Chokoladepleskner med appelsin
Læs mere fra vores store tema om chokolade:
Hvor meget ved du om chokolade? Test din viden her.
Mød chefsmageren hos Valrhona
Mmmm..... Kom til lækker chokoladesmagning
Brug alle sanserne og giv din chokolade et kvalitetstjek