Verdens bedste bananpandekager

På morgener med ekstra god tid er det dejligt at forkæle sig selv med et ordentligt og velsmagende morgenmåltid. Hvis du er til søde sager i løbet af dagens første timer, så vil du elske disse saftige bananpandekager med varme krydderier. 

Prøv også: Sund og sødmefuld bananis

Det skal du bruge til bananpandekager:

Til 4 personer

  • 4 bananer
  • 4 æg
  • 1 usprøjtet appelsin eller citron
  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl spsk havregryn
  • 1 dl kokosmel
  • 1 spsk chiafrø
  • 2 tsk kardemomme
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk vaniljepulver eller vaniljesukker
  • Lidt salt
  • Lidt smør eller kokosolie til stegning

​Se også:Bananasplit med karamelsauce

Sådan laver du bananpandekager:

  1. Mos bananerne ud i en skål, og pisk æggene i. 
  2. Riv skallen af appelsinen/citronen, og rør den i dejen sammen med hvedemel, havregryn, chiagrø, kardemomme, kanel, vanilje og salt. 
  3. Fordel dejen i klatter med en spiseske, og steg pandekagerne ved middelvarme, til de er gyldne på begge sider. 

Tip: Jo tyndere pandekagerne er, jo sprødere bliver de. Servér med frisk frugt, nødder og youghurt - eller marmelade og kokosmel.

Læs også: Spinatpandekager med banan

[node:cta:3685]