Klassisk og cremet tunmousse
Tunmousse smager fantastisk og egner sig perfekt som forret til festlige lejligheder! Lav den dagen før, så du slipper for at stå med det hele i sidste øjeblik - og så smager den også bedre!
Nytårsaften er en god undskyldning for at gøre lidt ekstra ud af forretten. Vi har samlet 8 fine og lækre bud på, hvordan du kan starte din nytårsmenu. Om du er mest til laks, torsk eller måske tatar, så er der bud på det hele. Godt nytår!
Tunmousse smager fantastisk og egner sig perfekt som forret til festlige lejligheder! Lav den dagen før, så du slipper for at stå med det hele i sidste øjeblik - og så smager den også bedre!
Tartar kan sagtens laves i en vegetarisk udgave, der smager mindst lige så skønt! De røde, smagfulde rødbeder er den perfekte erstatning for kødet. Få den lækre opskrift her.
Blinis er en lille pandekage, der egner sig perfekt som forret med lidt cremefraiche, laks og rødløg. Få den nemme opskrift her!
Vinterbroccoli hedder cime di rapa på italiensk, og alt på grøntsagen kan faktisk spises. Den er let bitter, men det klarer olivenolien for os med sin runde smag.
Lakserilletten kan laves i god tid, så de små glas er nemme og hurtige at sætte på bordet, når gæsterne ankommer.
Polenta laves af majsgryn, der i sig selv smager meget mildt. De bagte tomater, der udvikler en mere intens og sødlig smag i ovnen, er derfor det perfekte tilbehør sammen med en god parmesan.
Torsk går sig altid godt til nytårsforretten! Her er den topping på et kartoffelfladbrød med vinterkål og gedeost.
Skal nytåret være klassisk, skal der torsk på bordet. I denne opskrift er torsken ledsaget af lækker savojkål og den franske beurre blanc-sauce, som passer perfekt sammen med fisken! Velbekomme.