Forretter

Wraps med ørred og hytteost

De her wraps med røget ørred, hytteost, agurk og masser af dejlig dild er en hurtig og let forret eller snack. De smager af meget mere end de 5 minutter, du skal bruge på at lave dem!
af Gitte Heidi Rasmussen 7.07.2016 Foto: Bjørn Jakobsen
Wraps
Der findes ikke noget bedre end mad, som kan laves på ingen tid og samtidig smager helt fantastisk. Og det er netop tilfældet med de her lækre wraps med masser af dejlig smag af sommer. De er perfekte som en hurtig forret, snack til festen, eller pakket ned i picnickurven eller madpakken.     Du kan også bruge røget laks og flødeost i dine wraps, hvis du har lyst til det.  

Prøv den her pindemad med ørred og purløg, hvis du kan lide de her wraps!

Wraps med ørred og hytteost

2 personer Tid: 5 min. Det skal du bruge til wraps:
  • 2 fuldkornswraptortillaer
  • 150 g hytteost
  • Salt, peber
  • Sprød salat
  • 100 g røget ørred
  • ⅓ agurk
  • Dild
Sådan laver du wraps: 
  1. Smør hytteosten ud på de to tortillaer, og krydr med salt og peber.
  2. Kom salat, ørred, agurk i tynde skiver samt dild oven på, og rul dem stramt sammen. 
  3. Halvér og servér.

Prøv også: Laksetatar med fennikelsalat