Kager
Kager
Amerikanske pandekager med banan og kokos
Få opskriften på disse lækre og luftige amerikanske pandekager med banan og kokosflager, som både er et hit på brunchbordet eller en favorit i ulvetimen!
af Kristoffer Juel Poulsen / Jytte Boch / Claudi Thyrrestrup
1.07.2021
Amerikanske pandekager
- 2 æg
- 120 g sukker
- ½ vaniljestang
- 200 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 banan
- 2 dl mælk
- 20 g smør
- Olie og smør til stegning
- Marmelade, fx af solbær eller blåbær
- Kokosflager
Hvad enten du skal holde weekendbrunch for familien, eller bare forkæle dig selv med smagslækkerier, er disse nemme og delikate amerikanske pandekager det oplagte valg!
Sådan laver du amerikanske pandekager:
- Pisk æg og sukker skummende.
- Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene. Tilsæt vaniljekorn, og rør godt.
- Bland hvedemel med bagpulver og, sigt det i æggeblandingen.
- Mos bananen og, rør den i dejen. Tilsæt mælk under omrørning.
- Smelt smøret, rør det i dejen. Sæt dejen på køl i 1 time.
- Steg pandekagerne i smør og olie på en pande, til de er gyldne. Servér de lune pandkager med marmelade og kokosflager.
Prøv også: Pandekager med citroncreme
Mere lækkersulten?: Ovnpandekage med brombær