Hvad enten du skal holde weekendbrunch for familien, eller bare forkæle dig selv med smagslækkerier, er disse nemme og delikate amerikanske pandekager det oplagte valg!
Prøv også: Pandekager med citroncreme
Det skal du bruge til amerikanske pandekager:
- 2 æg
- 120g sukker
- ½ vaniljestang
- 200 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 banan
- 2 dl mælk
- 20 g smør
- Olie og smør til stegning
- Marmelade, fx af solbær eller blåbær
- Kokosflager
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker skummende.
- Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene. Tilsæt vaniljekorn, og rør godt.
- Bland hvedemel med bagpulver og, sigt det i æggeblandingen.
- Mos bananen og, rør den i dejen. Tilsæt mælk under omrørning.
- Smelt smøret, rør det i dejen. Sæt dejen på køl i 1 time.
- Steg pandekagerne i smør og olie på en pande, til de er gyldne. Servér de lune pandkager med marmelade og kokosflager.
Mere lækkersulten?: Ovnpandekage med brombær