![Pæretærte med karamelskum](https://imgix.isabellas.dk/2023-10-09/paeretaerte_med_karamelskum1.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.38&fp-y=1)
Crepes suzettes med orangesauce
![](https://imgix.isabellas.dk/media/websites/isabellas-dot-dk/website/kage-og-dessert/kage/pandekager/crepesuzette-a.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
8-12 stk. crepes
Det skal du bruge - crepes suzettes
• 210 g hvedemel
• 1 knivspids salt
• 2 dl fløde
• 2 dl vand
• 2 æg
• Smør til stegning
Orangesauce
• 4-5 økoappelsiner
• 50 g smør
• 6 spsk rørsukker
• 30 g mandler, finthakkede
Er der børn i familien, er de klassiske pandekager nok mere populære. Få opskriften her
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du crepes suzettes
Kom mel og salt i en skål, og rør det sammen. Tilsæt fløde og vand lidt ad gangen, og rør en dej uden klumper. Rør til sidst æggene i 1 ad gangen. Steg pandekagerne på en lille pande i lidt smør, til de er gyldne på begge sidder, fold dem sammen i kvarter til små trekanter, og hold dem varme.
Orangesauce: Skær skallen af 2 appelsiner med entyndskræller, og snit skallen i fine strimler. Pres alle appelsinerne for saft, kom appelsinsaft, appelsinskal, smør skåret i små tern og sukker i en lille gryde, rør det sammen, og lad det simre i 7-8 minutter, indtil det har en cremet konsistens.
Anret de lune crepes suzettes med den varme orangesauce på, og drys med hakkede mandler.