Kager
Kager
Den bedste blondie – hvid brownie
Blondie er en lys udgave af brownie, som er perfekt til det sommerlige kagebord. Glæd dig til den bløde blondie med hvid chokolade, der er smukt marmoreret!
Opskrift og
19.07.2016
foto: Inge Skovdal /skovdal.dk
En mørk brownie med store stykker chokolade er en klassiker, der er elsket af de fleste. Men på en sommerdag er den hvide kage-lillesøster, blondie, et oplagt sødt valg. Den smager nemlig helt fortryllende med hvid chokolade. Pynt eventuelt din blondie med bær i forskellige farver fra haven, eller lad den være som den er med den fine marmorering!
Når du har prøvet blondie, skal du smage denne kage med hvid chokolademousse!
Så giv dig selv en ny smagsoplevelse med blondie, som med garanti også bliver et kagehit!Marmoreret blondie – hvid brownie
Ca. 8 personer. Det skal du bruge til marmoreret blondie:- 250 g hvid chokolade
- 150 g smør
- 3 æg
- 200 g rørsukker
- 100 g cremefraiche 38 %
- 150 g hvedemel
- 100 g marcipan
- Rød frugtfarve eller farvepasta