HAVE
Bede & græsplæne
Drivhus & orangeri
Terrasse & altan
Kompost & gødning
Hæk & hegn
Frugter & bær
Havetips
Dyr & insekter
Træer & buske
Krydderurter
Havekalender
Ukrudt
Blomster & planter
Køkkenhave
Haveindretning
OPSKRIFTER
Forretter
Småkager & cookies
Brød & boller
Aftensmad
Desserter
Drinks & cocktails
Salat
Kager
Juice & saft
Tilbehør
Konfekt
Tips & tricks
DIY
Buketter & kranse
Skønhed & velvære
Højtider & mærkedage
DIY-projekter
Strik & hækling
BOLIG
Boligreportage
Indretning & trends
Tips & tricks
Stueplanter
VIDEO
OM
Abonnement
Nyt ISABELLAS
Annoncører
Om os
Kontakt
Nyhedsbrev
Prøv magasinet
Annonce
Annonce
Annonce
Kager
Kakaomacarons med limecreme
Lav nemme, lækre kakaomacarons med limecreme, som kan samle familien til en hyggelig dag med eftermiddagskaffe.
af Annemette Voss Fridthjof.
4.03.2020
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
0 personer
Kakaomacarons
200 g pasteuriserede æggehvider
500 g flormelis
200 g mandelmel
20 g kakaopulver
Limecreme
Ca. 4-5 limefrugter
25 g sukker
200 g hvid chokolade
70 g piskefløde
50 g blødt smør
Desuden: Perlemorsstøv
Annonce
Sådan laver du kakaomacarons med limecreme
Macarons:
Pisk æggehviderne let luftige, og sigt flormelis i lidt efter lidt.
Pisk kraftigt, indtil marengsen er tyk og sej.
Bland mandelmel med kakao, og vend det i marengsmassen.
Vend rundt, til massen bliver sej, men tilpas medgørlig til, at den lige akkurat flyder sammen, når der afsættes toppe.
Kom massen i en sprøjtepose med en glat tylle, og afsæt ca. 120 små macarons fordelt på 2-3 bageplader beklædt med bagepapir.
Lad dem lufttørre i 30 minutter, inden du bager dem i ovnen ved 160° i ca. 11 minutter.
De skal lige kunne slippe bagepapiret, men stadig være lidt seje i midten.
Limecreme:
Hak chokoladen groft, og kom den i en dyb skål.
Pres ¾ dl saft af limefrugterne, og bring den og sukker i kog, og lad det småsimre, til mængden er halveret og minder om en tyktflydende karamel.
Tilsæt piskefløde, rør det sammen, og varm op til lige under kogepunktet.
Hæld limefløden over chokoladen, og blend til en jævn masse med en stavblender.
Tilsæt smør i små bidder, og blend godt.
Lad cremen sætte sig ved stuetemperatur, og kom den i en sprøjtepose, når den er sprøjtefast.
Saml kagerne 2 og 2 med limecreme i midten.
Pensl med perlemorsstøv, og opbevar kagerne i køleskab indtil servering.
kage
kageopskrifter
Desserter
Annonce
Andre lækre opskrifter
Kager
Bløde chokoladesnegle toppet med flormelis
Kager
Æble-brunsviger
Kager
Nemme mandelkager med hindbær og hvid chokolade
Kager
Minilagkager med kakaobunde og Baileys-skum
Annonce
ISABELLAS ANBEFALER
Mad
10 råvarer du skal spise i oktober
Havetips
Oktober i haven
Grønt
10 opskrifter med kål
Buketter & kranse
5 smukke efterårsbuketter
Mest læste
Rengøring og husholdning
7 steder, du har glemt at gøre rent
Tips & tricks
4 geniale tricks, der får dit toilet til at skinne
ISABELLAS
Smugkig i det nye ISABELLAS
Konfekt
Sunde havregrynskugler med dadler
Kager
Æblekage med kanel
Sponsoreret indhold
Annonce