Mad
Menuer
Kammuslinger, rejer og fisk - Gæstemenu på grønlandsk
Kammuslinger er noget af det lækreste fra Grønland. Her får du en tre-retters menu, som bringer den vinterfriske Grønlandsstemning på bordet.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft
27.01.2012
Det grønlandske køkken er ikke det mest udbredte. Her er en fin gæstemenu inspireret af Grønlands friske fisk og skaldyr. Kammuslinger er specielt noget, der kan få gæsternes tænder til at løbe i vand. Nederst på siden får du en helt række opskrifter med kammuslinger.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Forret: Grønlandske rejer, snowcrab og kammuslinger
Hovedret: Ovnbagt fisk med hollandaisesauce
Dessert: Vaniljeis med nutella og skovbær i vin
Endnu flere opskrifter med kammuslinger:
Video: Sådan rister du kammuslingerHavtaske med hummer og kammuslingerGrillede kammuslingerGrillede kammuslinger med avocadosuppeRåmarinerede kammuslinger med birkes