Menuer

Lækker mad til mange

Få 6 velsmagende retter, som du nemt kan lave til et stort selskab, lige her!
af redaktionen: Foto: Inge Skovdal, Betina Hastoft, Wichmann & Bendtsen Photography, Columbus Leth, Martin Löf 17.03.2016
Opskrift på flødekartofler

Det kan være svært at overskue, hvad man skal lave, når man er mange omkring middagsbordet – og det kræver ofte ekstra tid. Få inspiration med et par lette klassikere, der er hurtige at gå til. Du kan let gange opskrifterne op, så du kan lave til et større antal personer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nem mad til mange

Brug evt. opskrifterne som del af en buffet. Vi har fundet et par bud, som ikke kræver mange timer i køkkenet.

Flødekartofler med selleri og Vesterhavsost

Hvem elsker ikke flødekartofler? Når du blander dem med selleri og Vesterhavsost, bliver de i den grad klar til fest. Find opskriften her!

PESTOSNEGLE

Her er verdens nemmeste hjemmelavede snack, der smager i omegnen af tusinde gange bedre end saltstænger. Servér pestosneglene til et glas bobler som velkomst eller som et indslag i påskebuffeten. Få opskriften her!

Pestosnegle

Italienske kødboller i tomatesauce

Nem og lækker aftensmad er altid i høj kurs, og denne italienske ret med lækre og saftige italienske kødboller er et sikkert smagshit. Få opskriften her!

Chokoladetærte med saltkaramel

Denne skønhed skal laves ad flere omgange. Start med den fløjlsbløde karamelganache, og opbevar den på køl i op til flere dage, før du skal bruge den. Lav dernæst den sprøde kakaomørdej på dagen, hvor kagen skal serveres. Find opskriften her!

Verdens bedste svensk pølseret

Alle kan lave svensk pølseret, men vi har finpudset denne opskrift, så du ender med verdens bedste portion svensk pølseret. Find opskriften her!

Cæsarsalat

Denne cæsarsalat er til 4 personer, men du kan sagtens lave den til endnu flere. Den er nem at lave, og så er den elsket af både mænd og kvinder, store og små. Find opskriften her!