Grønt

Små aspargespizzaer på tortillabrød

Grillmad som gæstemenu med små aspargespizzaer rejer, tomater og bøf.
af Carsten Kyster. Foto: Columbus Leth. 23.04.2013

En oplagt "mens vi venter på grillen"-snack er små aspargespizzaer med parmesan på tortillabrød.

Det er en vegetarisk og velsmagende version af pizza eller "pizza bianco", som er en pizza uden tomatsovs.

Server den lille aspargespizza med parmesan sammen med en drink, mens I venter på, at grillen bliver varm nok til forretten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grillmad - snack

MENU

Forret
Grillede røgede rejer med ricottaost og æble-fennikelsalat

Hovedret
Rib Eye med middelhavspita og røget tomatdressing

Dessert
Grillet ananas/mango med vaniljeis og vafler

4 personer

2 tortillabrød
4-6 grønne asparges
1-2 spsk olivenolie
salt og sort peber
50 g blød mozzarella
20 g parmesanost
1 spsk timian, hakket

Skær 3 cm af bunden af aspargesene, del dem i halve, og skær dem over på langs. Mariner dem i olivenolie, salt og peber. Stik eller skær 8 rundeller af tortillabrødet, ca. 6 cm i diameter. Læg dem på en bageplade med bagepapir, pluk mozzarellaosten, og fordel den på tortillaerne, fordel derefter aspargesene ovenpå, riv parmesanen, og drys den på. Bag 'pizzaerne' ved 200° i ca. 8-10 min., og server dem til en drink, mens man venter på, at grillen bliver varm.