En oplagt "mens vi venter på grillen"-snack er små aspargespizzaer med parmesan på tortillabrød.
Det er en vegetarisk og velsmagende version af pizza eller "pizza bianco", som er en pizza uden tomatsovs.
Server den lille aspargespizza med parmesan sammen med en drink, mens I venter på, at grillen bliver varm nok til forretten.
Grillmad - snack
MENU
Forret
Grillede røgede rejer med ricottaost og æble-fennikelsalat
Hovedret
Rib Eye med middelhavspita og røget tomatdressing
Dessert
Grillet ananas/mango med vaniljeis og vafler
4 personer
2 tortillabrød
4-6 grønne asparges
1-2 spsk olivenolie
salt og sort peber
50 g blød mozzarella
20 g parmesanost
1 spsk timian, hakket
Skær 3 cm af bunden af aspargesene, del dem i halve, og skær dem over på langs. Mariner dem i olivenolie, salt og peber. Stik eller skær 8 rundeller af tortillabrødet, ca. 6 cm i diameter. Læg dem på en bageplade med bagepapir, pluk mozzarellaosten, og fordel den på tortillaerne, fordel derefter aspargesene ovenpå, riv parmesanen, og drys den på. Bag 'pizzaerne' ved 200° i ca. 8-10 min., og server dem til en drink, mens man venter på, at grillen bliver varm.