Biscotti med hvid chokolade

Antal: 
60
Det skal du bruge: 
350 g hvedemel
250 g sukker
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
1 tsk. stødte nelliker
100 g mandler
75 g tørrede abrikoser
50 g hvid chokolade
4 æg
200 g hvid chokolade til overtræk

Biscotti betyder bagt to gange - men her snyder vi lidt og deler dejen i små kager, som kun bages én gang.

Sådan laver du biscotti

 

  1. Bland hvedemel, sukker, bagepulver, krydderier, grofthakkede mandler, hakkede abrikoser og hakket chokolade i en skål. Saml dejen med æggene. Dejen skal være lidt klistret.
  2. Fordel dejen i ca. 60 små klatter på en bageplade. Brug 2 teskeer. Bag kagerne ved 175° i varmluftsovn eller 200° i traditionel ovn i ca. 30 minutter. Halver evt. kagerne, efter de er bagt.
  3. Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad. Når halvdelen af chokoladen er smeltet, tages skålen væk fra varmen, og der røres rundt, til al chokoladen er smeltet.
  4. Dyp kagerne i chokoladen, og lad dem tørre.