Se også
Småkager & Cookies
Biscotti med hvid chokolade
Biscotti betyder bagt to gange – men her snyder vi lidt og deler dejen i små kager, som kun bages én gang.
af Mette Jantzen
3.11.2021
Foto: Jes Buusmann, Styling: Pia Buusmann, Regi: Grønlykke.com, Details 91, Wiingaard Boheme Interieur
60 personer
- 350 g hvedemel
- 250 g sukker
- 1 tsk. bagepulver
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. stødte nelliker
- 100 g mandler
- 75 g tørrede abrikoser
- 50 g hvid chokolade
- 4 æg
- 200 g hvid chokolade til overtræk
Biscotti betyder bagt to gange - men her snyder vi lidt og deler dejen i små kager, som kun bages én gang.
Sådan laver du biscotti
- Bland hvedemel, sukker, bagepulver, krydderier, grofthakkede mandler, hakkede abrikoser og hakket chokolade i en skål. Saml dejen med æggene. Dejen skal være lidt klistret.
- Fordel dejen i ca. 60 små klatter på en bageplade. Brug 2 teskeer. Bag kagerne ved 175° i varmluftsovn eller 200° i traditionel ovn i ca. 30 minutter. Halver evt. kagerne, efter de er bagt.
- Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad. Når halvdelen af chokoladen er smeltet, tages skålen væk fra varmen, og der røres rundt, til al chokoladen er smeltet.
- Dyp kagerne i chokoladen, og lad dem tørre.