Biscotti med hvid chokolade

Biscotti betyder bagt to gange - men her snyder vi lidt og deler dejen i små kager, som kun bages én gang.

CA. 60 STYK:
350 g hvedemel
• 250 g sukker
• 1 tsk. bagepulver
• 2 tsk. vaniljesukker
• 1 tsk. kanel
• 1 tsk. stødte nelliker
• 100 g mandler
• 75 g tørrede abrikoser
• 50 g hvid chokolade
• 4 æg
• 200 g hvid chokolade til overtræk

Bland hvedemel, sukker, bagepulver, krydderier, grofthakkede mandler, hakkede abrikoser og hakket chokolade i en skål. Saml dejen med æggene. Dejen skal være lidt klistret.

Fordel dejen i ca. 60 små klatter på en bageplade. Brug 2 teskeer. Bag kagerne ved 175° i varmluftsovn eller 200° i traditionel ovn i ca. 30 minutter. Halver evt. kagerne, efter de er bagt.

Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad. Når halvdelen af chokoladen er smeltet, tages skålen væk fra varmen, og der røres rundt, til al chokoladen er smeltet.

Dyp kagerne i chokoladen, og lad dem tørre.