Se også
Småkager & Cookies
Cookies med friske tranebær
Bag lækre sprøde cookies, hvor den klassiske chokolade er blevet skiftet ud med friske tranebær.
af Renate Rosenmeier
17.01.2022
Foto: Jes Buusmann
24 personer
- 110 g blødt smør
- 100 g sukker
- 50 g brun farin
- 1 æg
- 1 tsk appelsinjuice
- ¼ tsk natron
- ¼ tsk salt
- 150 g mel
- 100 g hakkede friske tranebær
Cookies med tranebær
- Tænd ovnen på 190°. Rør smør, sukker og farin sammen til en cremet masse. Tilsæt æg og juice, og rør godt. Bland natron og salt med melet i en anden skål, og vend det hele i dejskålen. Vend forsigtigt hakkede
- tranebær i dejen. Sæt en høj teskefuld dej på en bageplade med bagepapir, og sørg for god afstand mellem kagerne (ca. 5 cm). Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, indtil de er lysebrune i kanten. Afkøl kagerne på en bagerist, og server.
Se også