Tilbehør

Brunede kartofler med honning

Giv de brunede kartofler et tvist, og tilføj en smule honning til den søde, klistrede sukkermasse. Du får opskriften her!
Tekst og 6.12.2021 foto: Skovdalnordic.com
Brunede kartofler med honning
6 personer

  • 1½ kg aspargeskartofler
  • 4 spsk. sukker
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. smør

Sådan laver du brunede kartofler med honning:

  1. Skyl kartoflerne. Kog dem i en gryde, og pil dem.
  2. Varm sukker på en stor pande ved middel varme, indtil det er smeltet. Tilsæt honning og smør, og lad det bruse op på panden.

 

  • Tilsæt kartoflerne, evt. ad flere omgange, hvis de alle ikke kan være på panden på én gang.
  •  

  • Lad kartoflerne brune i karamellen i ca. 10 minutter. Rør jævnligt i kartoflerne undervejs.
  • Tænd ovnen på 80°. Hold kartoflerne lune i ovnen indtil servering.