Stueplanter

Opdag den nye plantetrend

af Redaktionen 20.06.2017
Foto: Tia Borgsmidt.
Kaktusser, sukkulenter og monstrea. Disse planter har længe været fast inventar i det moderne hjem. En ny form for plante er dog ved at indtage boligen. Læs mere om den nye trend her!

Plantemode

Du husker måske i 80’erne og 90’erne, hvor alle skulle have stuebirk, bonsai, orkidé, bregner og lignende hjemme i stuen? De er de seneste år blevet populære i boligen sammen med bl.a. kaktusser og gummiplanter. Men en helt ny plante er ved finde sin vej ind i stuerne rundt omkring. Blomster

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 tips til at få hyacinter til at holde længere

Blomsterdekoratør Bo Büll forudser at den nye plantetendens vil være knoldplanter. Knoldplanter kan være op til 200 år gamle (Dixia Elefantus billede) og vokser utrolig langsomt, og er samtidig utrolig taknemmelige og nemme at holde. Bo Büll mener, at vi ved at dyrke knoldplanter gør op med brug- og smid væk kulturen og får planter, der lever sammen med os. Den nye tendens er, at vores husplanter skal være store planter, der giver personlighed til hjemmet.

Knoldplanterne er kostbare, og hvis du ønsker, at anskaffe dig en smuk knoldplante kontakt da gerne Bo Büll. Læs mere om Bo Büll på hans hjemmeside, facebookside eller på Instagram.

Til inspiration: Guide til grønne potteplanter

- video -

Prøv også: Dyrk vilde planter i haven

Har du brug for hjælp til stueplanterne? Tjek vores store guide til stueplanter her.