Lammekoteletter med nye kartofler, gulerødder, rosmarin, persille og spiselige blomster

Tilsæt lidt sommer til aftensmaden og pynt maden med spiselige blomster

Tirsdag d. 23. juli 2013 - af Pia Buusmann, Foto: Jes Buusmann

Lamekoteletter med spiseligeblomster - det skal du bruge:
Opskriften er til 4 personer

1 kg nye kartofler
1 bundt nye gulerødder med top
Olie til stegning
8 lammekoteletter (ca. 250 g pr. person)
125 g smør
1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
Lidt frisk rosmarin, bredbladet persille og lavendelblomster

Lamekoteletter med spiseligeblomster - sådan gør du:
Vask og skrab de nye kartofler, og kog dem i letsaltet vand. Vask gulerødderne, og bræk toppen af − men lad lidt af den sidde tilbage. Kog gulerødderne i letsaltet vand, til de er sprøde. Kom olie på en pande, og steg lammekoteletterne i ca. 4 minutter på hver side. Rør smørret med citronsaft og presset hvidløg. Skyl rosmarin, bredbladet persille og lavendler, hak det hele groft, og drys hen over koteletterne. Server koteletterne med kartofler, gulerødder og citron-hvidløgs-smør til.

Se flere lækre opskrifter med spiselige blomster her