Aftensmad

8 retter til påskemenuen

Nanna Louise Post Larsen 29.03.2022
Foto: Columbus Leth
Trænger påskemiddagen til lidt smagsfornyelse? Så se med her, hvor vi giver 8 bud på gode smagsdebutanter, du kan sætte på menuen!

Op til påske glæder vi os over udsigten til veldækkede påskeborde, der bugner af klassikere fra det danske køkken. Men er du den sidste vært i rækken af påskemiddage, garanterer vi, at dine middagsgæster vil sætte stor pris på at blive overrasket med nye sammensætninger på smagsfronten.

Servér en ny påskeklassiker til påskefrokosten

Det gode, traditionelle påskebord kan og skal aldrig erstattes af noget andet, men det kan være sundt at give enkelte af de gamle travere en tiltrængt pause.

Supplerer du den klassiske påskemenu med en enkelt smagsdebutant eller to, vil du opleve, at de nye smagsindtryk vil løfte hele påskemenuen og efterlade dine gæster med velfyldte maver, mættede smagsløg og nye smagsindtryk, de sent vil glemme.

Inspiration til påskemenuen