Op til påske glæder vi os over udsigten til veldækkede påskeborde, der bugner af klassikere fra det danske køkken. Men er du den sidste vært i rækken af påskemiddage, garanterer vi, at dine middagsgæster vil sætte stor pris på at blive overrasket med nye sammensætninger på smagsfronten.
Læs også: Mimoseæg med asparges og laks
Servér en ny påskeklassiker
Det gode, traditionelle påskebord kan og skal aldrig erstattes af noget andet, men det kan være sundt at give enkelte af de gamle travere en tiltrængt pause.
Supplerer du den klassiske påskemenu med en enkelt smagsdebutant eller to, vil du opleve, at de nye smagsindtryk vil løfte hele påskemenuen og efterlade dine gæster med velfyldte maver, mættede smagsløg og nye smagsindtryk, de sent vil glemme.
Læs også: Fjordrejer på små toast
I galleriet nedenfor har vi samlet 8 opskrifter, der vil tage din påskemiddag til helt nye højder.
Fjordrejer på små toast. Find opskriften her! Shortbreadkage med mønster. Find opskriften her! Lammekrone med bagte tomater og salat. Find opskriften her! Mimoseæg med asparges og laks. Find opskriften her! Laksetatar med fennikelsalat. Find opskriften her! Kaffeparfait med mandariner. Find opskriften her! Få gode opskrifter på hverdagsmad og gæstemenuer leveret direkte til døren med ISABELLAS! Køb et abonnement her! Asparges, æg og kørvel med vinaigrette. Find opskriften her! Aspargessalat med tomater. Find opskriften her!8 retter til påskemenuen
8 retter til påskemenuen