Lækker: Spaghetti med tre slags bønner og ricotta

Antal: 
2 personer
Det skal du bruge: 
200 g spaghetti
150 g snittebønner
100 g grønne bønner (haricots verts)
300 g hestebønner
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 spsk. grøn pesto
Salt og Peber
150 ricotta

Den her lækre og nemme opskrift på spaghetti med bønner og ricotta er ikke bare hurtig og nem mad, men den pynter tilmed på middagsbordet — den er jo smuk og frisk at se på med gul, grøn og hvid, og så som her på en blå tallerken — det er lige så tænderne løber i vand. 

Faktisk er den en af vores pasta-favoritter, og den måler sig næsten med vores spaghetti carbonara med kylling.

Sådan laver du spaghetti med tre slags bønner og ricotta

  1. Kog spaghettien i letsaltet vand i en gryde efter anvisningen på emballagen.
  2. Bring en anden gryde med vand i kog.
  3. Skær snittebønnerne i mindre stykker.
  4. Nip enderne af de grønne bønner.
  5. Bælg hestebønnerne.
  6. Læg alle 3 slags bønner i det kogende vand, og kog i 2 minutter.
  7. Pil og hak løget, og steg det i olivenolie i en gryde ved middel varme, til det er gyldent.
  8. Vend de let kogte bønner og pesto i gryden, og steg videre i ca. 2 minutter.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Vend bønnerne med afdryppet spaghetti, og drys med smuldret ricotta.

Buon Appetito

Skal du lave din pasta fra bunden? Læs vores grundopskrift på hjemmelavet pasta her.

Trick: Har du overvejet, hvorfor der er hul i din pastaske?