
Trøffelgnocchi i smør og basilikum

Trøffelgnocchi med smør og basilikum
- 300 g trøffelgnocchi, f.eks. fra Tartufi Jimmy
- 25 g smør
- 2 stilke frisk basilikum
Italiensk gnocchi er en slags pasta baseret på moste kartofler, æg og durummel, og de er ret nemme at lave selv. De ligger let i maven og kan serveres med alle de typer saucer, man normalt bruger til pasta.

Har du i forvejen andre krydderurter eller rester af grøntsager liggende, kan du f.eks. snildt bruge dem i retten. Du kan også altid tilføje mere fyld, hvis du ønsker at servere retten som forret eller hovedret, hvor den skal mætte lidt mere.
Sådan gør du:
-
Kog gnocchierne møre i en gryde med vand efter anvisningen på pakken.
-
Smelt langsomt smørret i en anden gryde ved svag varme.
-
Skyl og tør basilikumkvistene, og lad dem simre med smørret på panden, uden at det tager farve.
-
Vend gnocchierne i gryden med basilikumsmør, anret retten i små serveringsskåle, og servér straks.
