8 sommerlige is-opskrifter

Hvorfor ty til supermarkedets bedrøvede isvarianter, når du nemt kan fremtrylle de lækreste isgodter i dit eget køkken? Læs med her, hvor vi giver dig sommerens bedste opskrifter på hjemmelavet is i 8 skønne afskygninger.

Læs også: Hjemmelavet is på 5 minutter

Hjemmelavet is på mange måder 

Når kalenderen melder sommer og solen viser sig fra sin gavmilde side, begynder trangen til smagslækre, læskende og ikke mindst afkølende is at melde sig! Og hvadenten du er til den cremede flødeversion eller den lette og friske sorbet, er der ingen grund til at købe de færdiglavede is-varianter, som aldrig har set skyggen af solkyssede jordbær, god chokolade eller ægte vaniljeprikker. 

Citronsorbet er altid et hit - og denne variant er ingen undtagelse! Den hvide is med de blå birkes sender tankerne mod dragefrugt, og det giver sammen med den syrlige citronsmag mundvandet løb. Få opskriften her!

Hvem elsker ikke en god vaffelis?  Servér dem til børnefødselsdag eller en som dessert på en hyggelig aften med venner eller familie. Få opskriften her!

Kan du heller ikke få nok af chokolade? Så er denne hjemmelavede is med nutella og hasselnødder lige nøjagtigt desserten, du skal sætte tænderne i. Få opskriften her!

Is, solbær, karamel og en kiksebund, der får dig til at sende varme tanker til cheesecaken... Islagkagen består af to lag nemme parfaiter og har tydeligvis det hele! Få opskriften her!

Frisk, frossen og helt igennem fantastisk lækker. Denne frozen yoghurt med jordbær smager af sommer og sol, og med dine egne friske jordbær fra haven bliver den kun bedre. Få opskriften her!

Med denne opskrift på ispinde med chokoladeis og saltkaramel kan du fylde fryseren på med dine helt egne hjemmelavede is. Få opskriften her!

Denne opskrift på issandwich består af peanutbuttercookies, der er lagt omkring skøn hjemmelavet vaniljeis. Det tager lidt lang tid at lave isen selv, men den smager til gengæld også dobbelt så godt som købeversionen. Få opskriften her!

I opskriften her kan du kombinere havens smukke, spiselige blomster med sommerens største smagshit: hjemmelavet lemonade-is. Få opskriften her!

TIP: Skal du holde havefest eller blot fejre sommeren, kan du servere dine ispinde i boblende champagne. Måske verdens bedste velkomstdrink!