Hindbærmuffins med hvid chokolade
Kager

Hindbærmuffins med hvid chokolade

Foto og opskrift af Inge Skovdal 4.03.2021
Prøv denne søde variant af muffins med friske hindbær og hvid chokolade. Tag dem med på farten eller servér dem som del af et veldækket kagebord derhjemme.
10 personer

Hindbærmuffins med hvid chokolade

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g rørsukker
  • 175 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • 50 g hvid chokolade
  • 20 friske hindbær

Alle elsker muffins! Men er du ved at køre træt i den klassiske udgave med chokolade, så prøv disse svampede hindbærmuffins, som kan bikses sammen på mindre end 10 minutter.

Prøv også opskriften:  Lækre æblemuffins

Sådan laver du hindbærmuffins med hvid chokolade

Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk æg og rørsukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Fyld 10 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og kom 2 hindbær i hver. Bag dine muffins i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad med andre kager eller roser.

Har du en portion hindbær tilovers? Se, hvad du kan bruge dem til her.