Hindbærmuffins med hvid chokolade

Antal: 
10 stk.
Det skal du bruge: 
Hindbærmuffins med hvid chokolade
50 g smør
2 æg
150 g rørsukker
175 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1½ dl mælk
50 g hvid chokolade
20 friske hindbær

Alle elsker muffins! Men er du ved at køre træt i den klassiske udgave med chokolade, så prøv disse svampede hindbærmuffins, som kan bikses sammen på mindre end 10 minutter.

Prøv også opskriften:  Lækre æblemuffins

Sådan laver du hindbærmuffins med hvid chokolade

Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk æg og rørsukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Fyld 10 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og kom 2 hindbær i hver. Bag dine muffins i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad med andre kager eller roser.

Har du en portion hindbær tilovers? Se, hvad du kan bruge dem til her.