Alle elsker muffins! Men er du ved at køre træt i den klassiske udgave med chokolade, så prøv disse svampede hindbærmuffins, som kan bikses sammen på mindre end 10 minutter.
Hindbærmuffins med hvid chokolade
(10 stk.)
Prøv også opskriften: Lækre æblemuffins
Det skal du bruge til hindbærmuffins:
- 50 g smør
- 2 æg
- 150 g rørsukker
- 175 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1½ dl mælk
- 50 g hvid chokolade
- 20 friske hindbær
Sådan laver du hindbærmuffins:
Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk æg og rørsukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Fyld 10 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og kom 2 hindbær i hver. Bag dine muffins i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad med andre kager eller roser.
Har du en portion hindbær tilovers? Se, hvad du kan bruge dem til her.