Brug stegesoen! Inspiration og opskrifter.

Mad tilberedt efter stegeso opskrifter passer sig selv og spreder en fantastisk duft, når du løfter låget på stegesoen. Det tætsiddende låg holder på både varme og vitaminer, så du får det fulde udbytte af dine råvarer.

Kødet bliver både ekstra mørt og saftigt. Når man tilbereder efter stegeso opskrifter, bruger man automatisk mindre fedtstof, end når man bruger gryder eller pande. Dermed er det også sundere at lave mad udfra stegeso opskrifter

lækre retter, som kan tilberedes i stegeso:

Kom lam i stegesoen

Braiseret lammebov bliver perfekt i en stegoso. Lam og stegeso er som skabt til hinanden. Få opskriften her: Braiseret lammebov.

Stegeso er ikke kun til steg

Lav en lækker gryderet i din stegeso — det er en rigtig vinterret med et spicy twist. Få opskriften: Gryderet med kål, kartofler, bønner og chorizo. 

Langtidsstegt kylling

En lækker græsk-inspireret variation af langtidsstegt kylling i stegeso. Få opskriften: Græsk inspireret langtidsstegt kylling i stegeso.

Stop en halv

Braiseret kalv! Hvis du er vild med simremad, så er det her retten over dem alle. Lynhurtig tilberedning, og så skal den bare stå og blive fantastisk. Få opskriften: Braiseret kalv i urtesauce.

Mør kylling i stegeso

En hel kylling lagt på en bund af grøntsager, med en marinade af sød saft og stærk sennep — lørdagsmad, når den er bedst! Få opskriften: Kylling i stegeso med grøntsager. 

Langtidsstegt svinekød i stegeso

Den her ret er perfekt at servere for gæster — saftigt svinekød til mange tallerkener. Få opskriften: Langtidsstegt svinekød i stegeso.

Oksetyksteg med æbler, svampe og grov kartoffelmos

God til mange anledninger — en solid hovedret, der kan serveres hele året — og så passer oksetyksteg perfekt til stegeso. Få opskriften: Oksetyksteg med æbler, svampe og grov kartoffelmos

Klassiske retter i stegeso 

Der er ikke noget i vejen for at eksperimentere med klassiske simretter — i en stegeso får ingredienserne ekstra god mulighed for at afgive smag, og kødet bliver ekstra mørt. Her er det en klassisk gullasch med tilhørende mos. Få opskriften: Gullasch med mos.