Kød og fjerkræ

Kyllingebryst med peberfrugtsalat

Smagen af Middelhavet på kun 30 minutter.
af Louisa Lorang / Foto: Anders Schønnemann<BR>Opskrift fra <a href="http://www.femina.dk/" target="_blank"><u>www.femina.dk</u></a> 20.05.2009

(2 personer)
3 røde peberfrugter
3 fryseposer
2 tykke skiver daggammelt (eller gerne 2 dage gammelt) italiensk brød
1 spsk. ekstrajomfruolivenolie
Salt
2 kyllingebryster, gerne med skind
Olie til stegning
Salt og peber

Endvidere:
100 g gode oliven
2 spsk. kapers
1 bøffelmozzarella
½ bundt basilikum, bladene
1-2 spsk. balsamico
2 spsk. ekstrajomfruolivenolie

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sæt peberfrugterne i ovnen under grill, og lad dem blive fyldt med sorte pletter. Vend dem, så de får farve over det hele. Kom dem i hver sin frysepose, og luk poserne. Lad dem ligge og dampe af i 20-25 minutter. Tag dem ud, og pil forsigtigt skindet af ved hjælp af en urtekniv. Flæk dem, og skrab kernerne ud. Pil imens krummen ud af brødet, og vend det med olie og salt. Rist det i ovnen ved 200°, til det er sprødt. Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, og krydr med salt og peber. Vend peberfrugterne med en smule olie, og grill dem på en varm grillpande. Anret peberfrugterne med oliven, kapers, mozzarella, basilikum, brødkrummer og olie og eddike. Krydr med salt og peber, og servér straks med kyllingebrysterne.

Se FORSLAG TIL MENU