![Stegte sild med æble og tranebær](https://imgix.isabellas.dk/2023-11-16/stegte_sild.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.99)
Aftensmad
Man går aldrig galt i byen med lækre svampe, en cremet trøffelsauce, spinat og medaljoner af kalv eller oksemørbrad som hovedingrediens.
Denne hovedret er uden tvivl værd at tilføje til din gæste- eller nytårsmenu.
Samtidig kræver retten ikke tusindvis af ingredienser eller flere timer i køkkenet, og selvom der er sparet på tiden, er der med garanti ikke sparet på kvaliteten. Der kan sagtens tilføjes mere tilbehør til retten alt efter smag.
PRØV OGSÅ: Medaljoner af havtaske med hummer og kammuslinger.
Prøv også: Helstegt oksemørbrad i ovn med kartoffelpuré og ratatouille
Sådan laver du medaljoner med svampe, spinat og trøffelsauce