Aftensmad
Aftensmad
Pizza con gli asparagi e formaggio di capra
Skøn pizza med asparges, gedeost og oliven
af Bogen "One More Slice", Leila Lindholm, Gyldendal
18.01.2013
4 store pizzaer
• 1 portion pizzadej
• 1 portion tomatsauce
• 1 bundt grønne asparges
• 250 g gedeost
• 250 g mozzarella
• 2 dl sorte oliven
• 5 kviste frisk rosmarin
• Friskkværnet sort peber
• Olivenolie
Varm ovnen til 250°. Lav pizzadej og tomatsauce efter grundopskriften. Skær det nederste af aspargeserne, og kog dem i ca. 2 minutter i letsaltet vand. Lad dem køle af i isvand, og skær dem i mindre stykker. Rul dejen tyndt ud, og bred et tyndt lag tomatsauce på. Smuldr gedeosten, og bræk mozzarellaen i små stykker over pizzaen. Læg oliven og asparges på, og krydr med hakket rosmarin og peber. Bag midt i ovnen i 5-10 minutter. Tag pizzaen ud, og dryp olivenolie over.