
(3-4 personer)
ca. 600 g stegeflæsk i skiver
Slaw:
150 g fennikel
150 g gulerødder
ca. 7 tsk friskpresset citronsaft
40 g løg
2 fed hvidløg
koldpresset olivenolie
12 stilke frisk estragon
strejf af chiliflager
200-250 g enokisvampe
150 g drænet yoghurt 10 pct.
havsalt
friskkværnet sort peber
Enokisvampe (Flammulina velutipes)
Enoki-slaw: Rens fennikel og gulerødder, skær dem i tynde strimler og hæld dem i en skål. Vend med citronsaft, havsalt og friskkværnet sort peber. Hak løg og hvidløg fi nt. Varm en pande op og tilsæt lidt koldpresset olivenolie. Sauter løg, hvidløg, estragon og chilifl ager i et par minutter, eller indtil løgene er gyldne. Krydr generøst med havsalt og friskkværnet sort peber. Træk panden væk fra varmen. Tilsæt fennikel og gulerødder og vend det hele forsigtigt sammen og hæld det i en stor bred skål. Tilsæt enokisvampe og drænet yoghurt. Smag til og krydr evt. med ekstra havsalt og friskkværnet sort peber.