10 lækre retter til frokostbordet

Man kan altid finde en god anledning til at invitere familie og venner på en hyggelig frokost. Med et godt udvalg af små lækre retter, kan dine gæster sammensætte deres helt egen frokosttallerken, så de får lige præcis det, de allerbedst kan lide. Du kan også gøre lidt ekstra ud af hverdagens frokost med de her lækre opskrifter.

Hvad kan man lave til frokost?

En populær frokost-spise er rugbrødsmadder. Er du træt af de klassiske rundtenommer med leverpostej, kan du spise en sandwich med lækkert fyld, pitabrød, mexicanske pandekager eller blot medbringe resten fra aftensmaden dagen før. Både pizza, tærte og lasagne smager dejligt koldt. 

Gå på opdagelse i vores 10 gode idéer til frokosten herunder:

10 gode idéer til frokosten

Hjemmebagt rugbrød

Opgrader din frokost med dette lækre hjemmebagte rugbrød. Få opskriften her!

Salat med grønkål og appelsin

Skal frokosten bestå af en fyldig salat, så prøv denne med grønkål og appelsin. Få opskriften her!

Klassisk tunsalat

Tunsalat er et klassisk frokost-hit, som vi aldrig bliver trætte af. Brug den også i madpakken mellem to stykker rugbrød. Her får du opskriften på cremet tunsalat! 

Omelet med asparges

En lækker luftig omelet er altid en sikker frokost-vinder. Få opskriften her!

Luksussandwich med gedeost og hellefisk

Nyd denne lækre sandwich med gedeost og hellefisk til frokosten. Få opskriften her!

Minitærter med parmesan og gulerødder

De lækreste små minitærter med revet parmesan, krydderurter og gulerødder. Perfekte som en del af frokostbordet eller madpakken. Få opskriften her!

Marinerede sild

Marinerede sild kan spises, som de er, fx med rå løg, kapers og dild. Eller du kan give dem dit eget personlige præg med en frisk og sprød karrysalat, som passer perfekt til frokostbordet. Få opskriften her!

Lammefrikadeller med mynte

Prøv en anderledes version af de klassiske frikadeller. Lammefrikadeller med mynte er rigtig gode til både frokostbordet og aftensmaden. Få opskriften her!

Salat med asparges og avocado

En virkelig skøn salat som passer perfekt som det grønne tilbehør til en god frokost. Opskriften er til 6 personer. Få opskriften her!

Minihapsere med rejer

Server fjordrejer som lækre godbidder til dine frokostgæster. Her får du en lækker opskrift på fjordrejer på toast med gedeost og radiser. Få opskriften her!