Forretter

Vinterpicnic - lækker frokost udenfor

Picnic hører ikke kun sommeren til – vi guider dig til en hyggelig vinterpicnic.
af Simone Gullberg 30.01.2014 Foto: Bjørn Jakobsen

Du forbinder sikkert picnic med grønt græs, en flaske rosé og en kurv fyldt med lækker frokost, men picnic hører ikke kun sommeren til. Vinterpicnic er muligvis undervurderet i de kolde måneder, men forestil dig nu dette i stedet for:

Du pakker en kurv med en lækker suppe, nybagt brød, varm the eller kaffe og et varmt tæppe. Du drager ud i naturen og finder et bålsted - eller måske har du en baghave med bålsted og halmballer? Du tænder op i bålet og pakker dine medbragte lækkerier ud. Ja, picnic kan sagtens være en vinterdate. Pak dig godt ind, tænk kreativt og nyd den smukke vinter … udendørs!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: 10 lækre varme drikke

Har du ikke mulighed for at tænde bål eller arrangere en vinterpicnic i haven, er der stadigvæk hyggelige måder, hvorpå du kan komme helt tæt på naturen lige nu. Brug skoven, en park eller en udendørs skøjtebane - de kan også være rammen for en hyggelig vinterpicnic.

Prøv også opskriften: Kartoffelsuppe med porre og urtetopping

Er du til den nemme løsning, så medbring et par aviser og et tæppe. Stop forbi dit lokale bageri eller sandwichbar og køb en kop kaffe og en let frokost med. Nyd din vinterpicnic på en bænk, og se, hvor fantastisk smuk naturen er om vinteren. Hvis vinden tillader det - og du har mulighed for det, så søg nær vand. Her er vinden måske ekstra frisk, men en snært af duerne og det isblå vand, gør underværker.

Vinterpicninc - det skal du huske:
1) Termokande med en varm drik
2) Et udendørs tæppe
3) Aviser til at sidde på
4) Frokost eller snack
5) Godt med tøj

Tip! Pak et par stearinlys og tag dem med på din vinterpicnic - det varmer og hygger.